Ny information om GRINDEN

Grinden är stängd även dagtid sedan 1/12. När jaktskyttebanorna öppnar för allmänheten i april kommer grinden att vara öppen under dessa tider.

För att öppna grinden övriga tider krävs medlemskap i MSG eller skjutbanekort. Instruktioner har skickats med post till de som är medlemmar i MSG eller har skjutbanekort. Om du inte fått information ska du kontakta din förening där du är medlem för information. Det är alltså bara MSGs medlemmar som ska kontakta MSG direkt.

För att använda andra banor än jaktskyttebanorna tex den vanliga inskjutningsbanan på 80m krävs fortfarande alltid medlemskap i MSG eller skjutbanekort, även när jaktskyttebanorna är öppna för allmänheten.

När MJC öppnar i april kommer det att finnas en ny, elektronisk inskjutningsbana som alla skyttar oavsett förening har tillgång till när älgbanan är öppen.

Du gillar kanske också...